Slingerland Tours: ruim 60 jaar persoonlijke aandacht en uiterst betrouwbaar

De historie van Slingerland Tours gaat terug naar 1950. Toen startte Piet Slingerland zijn personenvervoersbedrijf met een specialisme in trouw-, rouw- en ziekenvervoer en vervoer voor bedrijven. Het bedrijf groeide uit tot een gerenommeerd taxibedrijf in de regio; persoonlijke aandacht en uiterst betrouwbaar. In 1970 kwam zoon Geert in het bedrijf werken en zijn vrouw Tiny vanaf 1974. Samen namen zij de bedrijfsvoering over in 1988 en naast taxivervoer werd ook groepsvervoer een belangrijke activiteit. Een logische stap, want Geert is groot liefhebber van Setra touringcars. In 2003 stopt Slingerland met taxivervoer en verandert de naam in Slingerland Tours; met groepsvervoer als kernactiviteit van het bedrijf. De belangrijkste eigenschappen blijven echter gehandhaafd: persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid staan nog altijd hoog in het vaandel. Met drie moderne autobussen van 18, 38 en 51 personen bent u bij Slingerland Tours aan het goede adres voor bedrijfsuitjes, schoolreizen, dagtochten, groepsreizen, etc. Daarnaast beschikt Slingerland Tours over een unieke, klassieke Amerikaanse Eagle touringcar met 47 zitplaatsen. Laat ons u meenemen naar het Amerika van de 70-er jaren; een unieke ervaring! Ideaal voor promotionele acties of trouwvervoer.

Als u een groepsuitstapje wilt maken, dan heeft Slingerland Tours er de passende bus voor. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Personenvervoer moet zo duurzaam mogelijk zijn.  Daarom zijn wij lid van Koninklijk Nederlands Vervoer, de brancheorganisatie voor beroepspersonenvervoer, die zich tot buiten onze landsgrenzen inzet om beschikbare vervoersvormen te koppelen en optimaal in te zetten.