• Wat kost het huren van een touringcar?
  Daarop kunnen we niet zomaar een antwoord geven, omdat de prijs afhankelijk is van veel factoren. Zo hangt de prijs af van de grootte van de bus, de vertrek- en terugkomsttijd, de bestemming en bijkomende kosten zoals b.v. tol of een overtocht per veerboot. Maar we kunnen het tarief precies voor u berekenen als u het formulier invult.

 • Kunnen er nog extra kosten bijkomen?
  Onze offerte omvat altijd alle kosten, voor zover die bij ons bekend zijn. Bij buitenlandse reizen kunnen bepaalde tolgelden inclusief zijn, mits uw exacte reisprogramma en - route vooraf bij ons bekend zijn.
  De geoffreerde prijs is altijd exclusief eventuele parkeergelden en de verzorgingskosten van de chauffeur in geval van buitenlandse reizen. U dient dus zelf zorg te dragen voor de overnachting en het verblijf van de chauffeur.
  Verder kunnen extra kosten worden berekend bij grote afwijkingen van de vooraf geplande reistijd, schoonmaakkosten als de bus van binnen en/of van buiten extreem vuil is geworden en herstelkosten bij vernielingen.

 • Hoeveel personen mogen in de touringcar?
  Wij hebben touringcars met 18, 38, 47 en 51 zitplaatsen. Dat is ook precies het aantal volwassenen/kinderen dat mee kan. Zowel volwassenen als kinderen hebben een eigen zitplaats.

 • Zijn de touringcars voorzien van veiligheidsgordels?
  Alle zitplaatsen in onze bussen zijn voorzien van veiligheidsgordels. De passagiers zijn wettelijk verplicht om deze te gebruiken.

 • Is ons reisgezelschap verzekerd tijdens de reis?
  Voor het hele reisgezelschap hebben wij een W.A. verzekering. Die geldt alleen als u in de bus zit. Buiten de bus geldt uw eigen W.A.-, ziektekosten- en/of reisverzekering.

 • Kunnen wij ook bij u terecht voor rolstoelvervoer?
  Voor rolstoelvervoer werken wij samen met een aantal partners. Als u aangeeft wat uw wilt, dan vinden wij de juiste oplossing.

 • Zijn er speciale regels bij schoolreizen?
  De regels zijn niet anders dan bij andere reizen. Wel is het belangrijk ervoor te zorgen dat er voldoende begeleiders goed verspreid in de bus aanwezig zijn. De begeleiding is immers verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen in de bus en kan toezien op orde en netheid. In de bus hangen overal afvalzakjes, waardoor het eenvoudig is om de bus schoon te houden. De kinderen moeten tijdens de rit altijd de gordel dragen en op hun zitplaats blijven zitten.
  Zet altijd een begeleider bij de nooddeur en noodhamer.